Marjaverkolle omat sivut
http://eduksi.pkky.fi/puutarha

 Viljelijöille ja kuluttajille avataan helmikuun puolivälissä omat nettisivut. "Marjaista ajankohtaista asiaa ja uutta infoa tulee paitsi verkkolehtenä, mutta myös neljästi vuodessa ilmestyvänä paperiversiona. Ensimmäisessä numerossa on tulossa mm. marja-aiheinen reseptikilpailu", kertoo hankkeen puuhanainen Erja Oinonen Pohjois-Karjalan AKK:lta.

Marjaverkon sivuille kootaan marjanviljelijöille tärkeää tietoa ja sieltä löytyvät mm. hanke-esittelyt ja tuoreinta tietoa marjanviljelystä, yrittäjätapaamiset ja alan tapahtumat ja koulutukset. Sivuilla esitellään myös aina alan yhteistyökumppani ja nyt ensimmäisenä vuorossa on Pohjois-Karjalan Marjanviljelypiiri ja Ilomantsin Marjaosuuskunta. Eri marjakasvien esittelyt ja luomupalsta kuuluvat jokaisen numeron vakiopalstoihin.

Kuluttajatkin ovat tervetulleita nettisivuille poimimaan hyviä vinkkejä omaan puutarhaan tai selvittämään, mitkä tilat myyvät marjoja ja mistä löytyvät parhaat mansikat itsepoimintana.

Vieraile Marjaverkon nettisivuilla ja osallistu samalla marjareseptikilpailuun. Parhaat syötävät, juotavat ja käytettävät ideat palkitaan.

 AKK:lla tapahtuu

Puutarha-alan atk-ohjelmat 30.3 klo 9-15 AKK (auditorio)

Lisätietoja:Erja Oinonen puh. 0500-185 891
erja.oinonen@pkky.fi

Takaisin etusivulle