Kerman Savelle myymälä Kuopioon

Kaakeliuuneistaan ja keramiikastaan tunnettu Kerman Savi Oy on laajentanut palveluverkostoaan itäisessä Suomessa. Joulun alla vietettiin Joensuun toimipisteen avajaisia ja tammikuun puolivälissä avattiin uusi myymälä Kuopioon Valttokadulle samoihin tiloihin Kuopion Sisustajat –myymälän kanssa.

Kerman Saven myymälän vetäjäksi ja kaakeliuunien aluemyyjäksi on nimitetty Hannu Partanen, jonka kuopiolaiset muistavat Urheilutarvikeliike Sportin yrittäjänä kymmenen vuoden ajalta. Kuopion myymälä on Kerman Saven 28.alueellinen uunimyyntipiste ja siellä tavoitteena on tarjota asiakkaalle mahdollisimman täydellinen palvelu saman katon alta. Samoista tiloista voi hankkia myös mm. kaakelit, tapetit, matot ja muun sisustukseen ja rakentamiseen liittyvän.

Keramiikkayrityksen tietotaito antaa Kerman Savelle mahdollisuuden myös vaativiin ja räätälöityihin ratkaisuihin. Yritys valmistaakin nyt ainoana uuninvalmistajana kaakelitkin itse. Laatutasomittarista käy hyvin hotelli Kämp, joka valitsi Kermansaven uunit.

 Trendi puulämmitykseen on nyt nousemassa ja Kerman Saven kehitysjohtaja, DI Keijo Mutanen laskeekin puulämmityksen tuovan säästöä 4000-10 000 markkaa vuodessa talon koosta riippuen. KTM:n edistämisohjelman tavoitteena on lisätä polttopuun käyttöä Suomessa 50 prosentilla seuraavien 10 vuoden aikana. Tämä vastaa noin kahta kiintokuutiota puuta.

Kerman Savi Oy:n liikevaihto on yli 50 miljoonaa markkaa ja kaakeliuunien valmistuksen yritys aloitti vuonna 1989. Uunimyynnin voimakas kasvu alkoi vuonna 1995, jolloin toimitettiin 300 uunia. Tänä vuonna Heinäveden tehtaalta lähtee eri puolille Suomea 2300 uunia.

Takaisin etusivulle